Az első 2019-es UAZ PATRIOT online adásban történő összeszerelésének lehetsz szemtanúja!

Az UAZ Gyár szokatlan formában, élő online adásban mutatja be, azaz kamerák tucatjainak kereszttüzében szereli össze az első szériában gyártott, felújított UAZ Patriot terepjáró 2019. évi legújabb modelljét.

A közvetítés a gyártószalag melletti rögtönzött stúdióból szeptember 20-án, 18:00 órakor kezdődik. (Magyarországi idő szerint 16:00)

Ha lemaradt az élő közvetítésről, alább megtekintheti a felvételt:

A műsorvezetők a jól ismert Anasztázia Tregubova és Andrej Lomanov lesznek.

A video közvetítés elérhető lesz az UAZ gyár hivatalos YouTube csatornáján, valamint az „auto.mail.ru” portálon, amely a bemutató általános információs partnere. 

Első alkalommal lesz lehetőség arra, hogy az érdeklődők élő adásban követhessék nyomon az 1941-ben alapított legendás üzemben ennek az új modellnek az összeszerelését. 

Ugyancsak lehetőség lesz megtekinteni a gyár teszt pályáját, valamint a múzeumában kiállított régi modelleket.

Az uljanovszki gyár dolgozói a szemünk láttára fogják összeszerelni a 2019. évi új modell első sorozatgyártású darabját. Az UAZ cég törekvése, hogy párbeszéd induljon meg az UAZ tulajdonosok és potenciális vevők, valamint a gyár között. Készen áll arra, hogy teljes körű és részletes információt nyújtson a termelésről.  

Éppen ezért az új Patriot debütálása nem zárt körben, egy szűk réteg jelenlétében történik meg, hanem közvetlenül a gyártósoron a modell megalkotóinak körében és részvételével. 

A gyártószalag mellett, élőben fognak beszélni az UAZ Patriot 2019-es terepjáró modellen végrehajtott változtatásokról. A prezentáció során bármelyik online néző kérdéseket tehet föl a gyár szakembereinek és azokra élő adásban választ is fog kapni. 

Az online közvetítés résztvevői figyelemmel kísérhetik többek között az új benzinmotor, a modernizált sebességváltó és futómű beépítésének folyamatát is.  Ezeket és egyéb műszaki részleteket is megtudhatnak a prezentáció során.

Hírek

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.